Trollungene i ny drakt!

Iløpet av årets sommerferie, når alle barn og voksne har vært samlet i et barnehagehus (bygg#2) - så har det skjedd saker og ting både på Trollungene, og på de andre avdelingene i bygg#1

Vi er kommet godt igang med arbeidet med å pusse opp og gjøre bygg#1 litt friskere og lysere i fargen. Panelet blir malt hvitt, og hver avdeling har fått sin egen avdelingsfarge.

Inne hos oss på trollungene har vi fått en fin grønnfarge på to av veggene, SPRETT heter den:)  Selve avdelingsrommet + lillerommet + bittelillerommet er blitt helt ferdigmalt, og nå gjenstår bare garderobene våre før vi er i mål for denne gang.  Planen er at dette skal vi få gjort nå iløpet av høsthalvåret.

Blåmann og Gullhår er også nymalt, her  er det og garderober som gjenstår. Fellesrommet er blitt lyst og fint - så her i barnehagen har det skjedd en hel masse på kort tid!