Barnehageteatret kommer til oss i oktober!

Torsdag 23.oktober klokka 11.00 kommer barnehageteatret på besøk hit til Mogreina Barnehage! De skal fremføre barnemusikalen "I BAKVENDTLAND" som inneholder Alf Prøysen sine barnesanger.

Dette er en gla'-forestilling for barn fra 3-6 år. Vennskap og eventyr er tema.

Bestevennene Per og Vesla leter etter drageskatten, kjører med mjølkeruta, møter eventyrkjerringa i Skogen, sloss med dragen, synger med jordbærjenta på lauvåsen, og det hele ender med bursdagsfeiring. Innimellom dette synges også klassikerne til Prøysen.

Barnehageteatret har lang erfaring med å spille for barn, og spiller først og fremst sine produksjoner i barnehager. Oppdragsgivere er også Deichmanske biblioteker, Norske folkeakademier og den kulturelle skolesekken.  Barnehageteatret mottok i 2011 statens kunstnerstipend for sitt arbeide med teater for barn.

Alf-Prøysen-100år